Wie zijn wij

Wie zijn wij? Wat doen wij?

Flex & Meet is onderneming welke wordt gedreven door Jan Hogendoorn, en richt zich op het nieuwe werken. Door de tijd waarin we leven willen zzp-ers, zelfstandige.- en startende ondernemers of freelancers geen eigen kantoorruimte meer huren met langlopende huurcontracten.

Of ben je als ondernemer er nog niet aan toe om de stap te wagen de zolderkamer te verruilen voor een groot kantoor. Als straks de rook is opgetrokken van de crisis waarin we leven, zal er op het gebied van ondernemen niets meer hetzelfde zijn. Wat wel hetzelfde zal blijven is het nieuwe werken.

.
Flexplek

Wij verhuren op uiterst flexibele basis flexplekken dit is een compleet ingerichte werkplek. Wij zijn kleinschalig en hebben voor alsnog 9 flexplekken. Je flexplek is van alle gemakken voorzien, zoals een beveiligde internetverbinding, eventueel een vaste telefoon aansluiting met je eigen rechtstreekse telefoonnummer of een ruime afsluitbare roldeurkast voor je administratie. Printen en scannen hoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Je hebt al een flexplek voor een dagdeel per week voor € 49,- per maand. Met een fulltime flexplek heb je een eigen vaste werkplek aan één van onze flexplekken, 6 dagen per week van 08:00 uur tot 18:00 uur tot je beschikking. We zijn flexibel in het nieuwe werken, dus andere tijden zijn altijd bespreekbaar als je eens op een avond moet werken of een klant wilt ontvangen. Natuurlijk gaat dit in overleg. Het is jouw eigen kantoor, dus hoef je natuurlijk niet aan te bellen om  gebruik te maken van de door jou gehuurde flexplek of flexplekken. De toegang is elektronisch geregeld met een eigen toegangspas. Je kan tijdens de openingstijden komen en gaan wanneer het jou uitkomt

Er is ook een voldoende mogelijkheid klanten op je eigen kantoor te ontvangen om in alle rust in bespreking te gaan in de vergaderruimte. Ook voor koffie en thee wordt gratis gezorgd. Je kunt ontspannen werken met rustige achtergrond muziek en als het zomers warm is zet je gewoon de airconditioning aan.

.
Bedrijfsadres en postadres

Je hoeft geen fulltime werkplek bij ons te huren om gebruik te kunnen maken van ons virtueel kantoor.

Voor € 49,- per maand huur je een postlocker en is de wijziging van je bedrijfsadres een feit. Even de Kamer van Koophandel op de hoogte brengen van het nieuwe vestigingsadres en postadres in “Capelle a/d IJssel” en je zakelijke post is tevens gescheiden van je privé post. Het nieuwe vestigingsadres en postadres is het adres van Flex & Meet met een toevoeging achter het huisnummer. Als voorbeeld Paulus Potterlaan 8-b. Je kan het nieuwe bedrijfsadres in Capelle a/d IJssel vermelden op je visitekaatjes en briefpapier om een professionelere uitstraling te krijgen naar je relaties of toekomstige relaties. Deze bedrijfsadres dienst is ideaal voor ondernemers die profesioneel willen werken het prettig vinden om een ander adres dan het privéadres te vermelden op je briefpapier. In je reclame uitingen komt een zakelijk vestigingsadres goed over. Omdat veel potentiële klanten eerst het vestigingsadres zullen Googlen om te zien waar je gevestigd bent.  Huurders van een flexplek krijgen met deze optionele virtuele kantoordienst de post tot op het bureau geleverd. En de post kan gelijk in de administratie worden verwerkt.

.
Diverse ondersteuningen

Naast onze core business van de fiscaliteit flexplekken en vestigingsadressen kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van administratie, zoals boekhouding en bijvoorbeeld aangifte btw. of andere lichte administratieve ondersteuningen. Daarnaast kunnen er afspraken gemaakt worden over de beantwoording van uw binnenkomende telefoontjes, Het doormailen van binnengekomen post. Het aannemen van ontvangen pakketjes door een koerier. Dit zijn enkele voorbeelden.

.
Netwerken

Samen met de andere ondernemers die een flexplek huren of hun bedrijf bij ons gevestigd hebben, zullen er naar behoefte netwerkavonden georganiseerd worden, waarbij de ondernemers zich kunnen presenteren en onderzoeken of er samenwerkingsverbanden mogelijk zijn. Deze netwerkavonden zijn niet alleen bedoeld voor de afnemers van een flexplek of flexplekken, maar ook voor de ondernemers die weinig tot geen gebruik maken van  een flexplek en alleen het bedrijf bij ons gevestigd hebben. Flex & Meet in Capelle a/d IJssel zal zich tot het uiterste inspannen om de ondernemers elkaar te laten stimuleren en inspireren.

.
Informatie

Alle benodigde informatie hebben wij zoveel mogelijk op onze website www.flexmeet.nl gezet, maar wij kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn over bijvoorbeeld de mogelijkheid van het op uurbasis huren van een flexplek. Daarom zullen wij zoveel mogelijk voor je klaar staan om telefonisch of per mail je van verdere informatie te voorzien.

Wij staan graag voor je klaar,
Jan Hogendoorn

010-2293949

info@flexmeet.nl

www.flexmeet.nl