Flexplekken

DSC_8852

Sinds juli 2013 is Flex & Meet gestart met de verhuur van Flexplekken aan de Paulus Potterlaan in Capelle a/d IJssel. Dit zijn complete werkplekken voorzien van een bureau, bureaustoel, snelle internet verbinding en onbeperkt gratis koffie en thee. Inclusief energie, verwarming, airco en schoonhouden. Optioneel kunt u de spreekkamer huren als u eens in vergadering moet met een van uw opdrachtgevers of potentiële cliënten en kunt u gebruik maken van een snelle kleurenprinter en scanner . Voor uw opdrachtgever zult u nog professioneler over komen als u kantoor houdt in ons gebouw.

Onze flexplekken zijn Ideaal voor ZZP-ers, Freelancers, (startende) ondernemers en professionele thuiswerkers welke thuis geen cliënten kunnen ontvangen of waar het te onrustig is om goed te kunnen werken.

Een flexplek kunt u al huren vanaf € 39,- excl. btw per maand. U hebt dan vijf uur per week (dagdeel) de beschikking of uw eigen werkplek met alle faciliteiten. Een dagdeel is van 08:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00, van maandag tot en met zaterdag. In principe spreken we een vast dagdeel met u af dat uw flexplek beschikbaar is. Als u bijvoorbeeld voor de vrijdag ochtend een flexplek met ons afspreek maar het komt u een keer beter uit om op woensdag te werken zullen wij natuurlijk, indien dit is in te plannen, alles in het werk stellen om u van dienst te zijn. Ook als u eens in een drukke periode meerdere dagdelen wilt komen werken, wordt deze extra dagdelen op basis van nacalculatie met u afgerekend.

Wij leggen onze afspraken natuurlijk in een huurovereenkomst vast. Maar wij zijn zo flexibel dat u zelf de contractperiode kan bepalen tussen 1 en 9 maanden. De eerste contractperiode krijgt u namelijk 20% korting op ons basis huurtarief.

Voor meer informatie over de flexplekken kunt u hier klikken wilt u meer informatie over de tarieven klikt u hier.

Natuurlijk kunt u ook even telefonisch contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak om op uw toekomstige kantoor vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

Met vriendelijke groet

Jan Hogendoorn