In juli 2013 is Flex & Meet gestart met de verhuur van flexwerkplekken aan de Paulus Potterlaan in Capelle aan den IJssel. Dit zijn complete werkplekken voorzien van een bureau, bureaustoel, snelle internet verbinding en onbeperkt gratis koffie en thee. Inclusief energie, verwarming, airco en schoonhouden. Optioneel kunt u de spreekkamer huren als u eens in vergadering moet met een van uw opdrachtgevers of potentiële cliënten en kunt u gebruik maken van een snelle kleurenprinter en scanner . Voor uw opdrachtgever zult u nog professioneler over komen als u kantoor houdt in ons gebouw.

Onze flexwerkplekken zijn Ideaal voor ZZP’ers, freelancers, (startende) ondernemers en professionele thuiswerkers welke thuis geen cliënten kunnen ontvangen of waar het te onrustig is om goed te kunnen werken.

Een flexwerkplek kunt u al huren vanaf € 39,- exclusief btw per maand. U hebt dan vijf uur per week (een dagdeel) de beschikking over uw eigen werkplek met alle faciliteiten. Een dagdeel is van 08:00 tot 13:00 of van 13:00 tot 18:00, van maandag tot en met zaterdag. In principe spreken we een vast dagdeel met u af dat uw flexwerkplek beschikbaar is. Als u bijvoorbeeld voor de vrijdag ochtend een flexplek met ons afspreek maar het komt u een keer beter uit om op woensdag te werken zullen wij natuurlijk, indien dit is in te plannen, alles in het werk stellen om u van dienst te zijn. Ook als u eens in een drukke periode meerdere dagdelen wilt komen werken, wordt deze extra dagdelen op basis van nacalculatie met u afgerekend.

Wij leggen onze afspraken natuurlijk in een huurovereenkomst vast. Maar wij zijn zo flexibel dat u zelf de contractperiode kan bepalen tussen 1 en 9 maanden. De eerste contractperiode krijgt u namelijk 20% korting op ons basis huurtarief.

Voor meer informatie over de flexwerkplekken kunt u hier klikken wilt u meer informatie over de tarieven klikt u hier.

Natuurlijk kunt u ook even telefonisch contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak om op uw toekomstige kantoor vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

Met vriendelijke groet

Jan Hogendoorn