In juli 2013 is Flex & Meet gestart met de verhuur van fulltime werkplekken aan de Paulus Potterlaan in Capelle a/d IJssel. Dit zijn complete werkplekken voorzien van een bureau, bureaustoel, snelle internet verbinding, ladekast, roldeurkast en onbeperkt gratis koffie en thee en twee uur per week gebruik van een spreekkamer.

Optioneel kunt u, als daar meer dan twee uur per week behoefte aan is, de spreekkamer langer huren als u vaak in vergadering moet met uw opdrachtgevers of potentiële cliënten. U kunt ook optioneel gebruik maken van een snelle kleurenprinter en scanner. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van een digitale telefooncentrale met uw eigen rechtstreekse telefoonnummer. Voor uw opdrachtgever zal u nog professioneler over komen als u kantoor houdt in ons gebouw.

Onze werkplekken zijn Ideaal voor ZZP’ers, Freelancers, (startende) ondernemers en professionele thuiswerkers welke thuis geen cliënten kunnen ontvangen of waar het te onrustig is om goed te kunnen werken.

Een werkplek huurt u vanaf  € 199,- excl. btw per maand. U hebt dan tien uur per dag en zes dagen per week de beschikking of uw eigen werkplek met alle faciliteiten. Inclusief energie, verwarming en schoonhouden. Ook als u eens in een drukke periode een avond wilt werken is dit in overleg mogelijk.

Wij leggen onze afspraken natuurlijk in een huurovereenkomst vast. Maar wij zijn zo flexibel dat u zelf de contractperiode kan bepalen tussen 1 en 9 maanden. De eerste contractperiode krijgt u namelijk 20% korting op ons basis huurtarief.

Voor meer informatie over onze werkplekken kunt u hier klikken wilt u meer informatie over de tarieven klikt u hier.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak om in uw toekomstige kantoor vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

Met vriendelijke groet

Jan Hogendoorn