Privé en zakelijk gescheiden.

Elke potentiële opdrachtgever zal uw vestigingsadres in Google opzoeken om te zien of er met een professionele aanbieder zaken wordt gedaan. Natuurlijk bent u professioneel met uw onderneming bezig. Zeker in deze tijd is dat een must om te kunnen overleven. Maar uw eventuele opdrachtgever weet dat nog niet en zal via Google een indruk van uw onderneming  proberen te krijgen. Als uw onderneming op ons adres is gevestigd, eventueel in combinatie met een flexwerkplek, bent u uw concurrent een stap voor.

Wij bieden u de mogelijkheid om voor € 49,- per maand van veel kantoor faciliteiten gebruik te kunnen maken. Zo is uw bedrijf gevestigd aan de Paulus Potterlaan in Capelle aan den IJssel. U krijgt een uniek vestigingsadres, bijvoorbeeld Paulus Potterlaan 8-b4. Uw post wordt elke dag afgeleverd in uw eigen postlocker. Een elektronische toegangskaart geeft u toegang hebt tot ons gebouw om uw post op te halen. Uw briefpapier en kaartjes kunt u voorzien van het nieuwe vestigingsadres.

Optioneel kunt u, naast bovenstaande basis faciliteiten, gebruik maken van onze spreekkamer voor als u eens een offerte moet bespreken of in vergadering moet met een van uw cliënten. Of kunt u een van onze flexwerkplekken huren om uw wekelijkse administratie bij te werken en offertes uit te werken.  Ideaal voor ZZP-ers, Freelancers, (startende) ondernemers en professionele thuiswerkers welke thuis geen cliënten kunnen ontvangen of waar het te onrustig is om goed te kunnen werken.

Voor meer informatie over onze vestigingsadressen kunt u hier klikken wilt u meer informatie over de tarieven klikt u hier.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, wij maken graag een afspraak om in uw toekomstige kantoor vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

Met vriendelijke groet

Jan Hogendoorn